The movement has landed

Vandaag is het Jump Movement team aangekomen in New York city voor een geweldige week vol Jumpsessies en inspirerende ontmoetingen. Onze crew bestaat uit 9 personen; stuk voor stuk enthousiaste mensen die echt hun allerbeste willen geven om dit de meest waanzinnige lancering te laten zijn die er bestaat! BNI was onze eerste ontmoetingspunt van de dag. Om 07.00 u stonden we klaar voor het wekelijkse ontbijt met Chapter 6. Hier konden we meer over Jump vertellen en er zijn een aantal leuke follow ups met geïnteresseerden uit deze meeting voortgekomen….

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: