Nieuwe tijden…

Op  1 mei was het zo ver; de nieuwe website van Jump Movement wordt gelanceerd… Na ruim een jaar volop zelf aan de slag te zijn geweest, is er een nieuwe samenwerking, is de nieuwe website een feit en kijken we vooruit naar een bijzondere ontwikkeling.

Ik heb het afgelopen jaar als een zeer bijzonder avontuur ervaren. Bergen en dalen, hoogtepunten en dieptepunten. Vertrouwen afgewisseld met momenten van spanning en vrees… Wellicht herkenbaar bij mensen die voor grote veranderingen staan of daar midden in zitten.

Inmiddels zijn we alweer een week terug van de lancering in New York; daar hebben we een bijzondere lancering gedaan op verschillende plekken; van een open Jump in Central Park tot een zeer zakelijke Jump met een aantal bedrijven… Volop mogelijkheden voor de toekomst.

En op 4 en 14 juni presenteren we eindelijk het partnerprogramma van Jump Movement. Iedereen die interesse heeft in dit programma, kom dan gerust langs in Amsterdam of Eindhoven… Je bent welkom!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: