Jump Movement Testimonials

2013-08-17 08.46.10

Testimonials:

Afgelopen maandag was ik een van de gelukkigen die mee mocht doen aan de eerste bijeenkomst van Jump! En dat was LEUEUEUEUK!!!

Als je wilt weten wat Jump precies inhoudt kun je het beste hier even kijken (ook als je mee wilt doen trouwens).

Ik heb genoten die middag.

Fijne mensen, leuke verhalen, warme ontmoetingen, en dat alles binnen 2 uur en zonder verdere verplichtingen en negatieve consequenties. Ik kan het iedereen aanraden.

Het is als :

  • een warm bad waarin je kunt rondzwemmen zonder dat het water ooit koud wordt
  • een knuffel van een levensgrote knuffelbeer die je precies goed vasthoudt
  • een onverwachts opstel waar je een 10 voor krijgt alleen al door je naam te schrijven
  • warme chocolademelk precies op het moment dat jij er zin in hebt.

Wendie

Eind vorig jaar werd ik benaderd om aan de geboorte van Jump! bij te dragen. Een uitdagend initiatief waarbij vrouwen door heel Nederland, in kleine groepjes, bij elkaar komen om elkaar te inspireren en te steunen bij hun persoonlijke groei. Ik voelde me natuurlijk vereerd maar merkte wel dat ik enigszins sceptisch was, omdat er al zoveel vrouweninitiatieven zijn. Maar na de eerste ontmoeting, met zo’n tien vrouwen, begon mijn enthousiasme toch kleine sprongetjes te maken. Dit voelde goed, bijzonder en professioneel!

En afgelopen maandag gingen we de Jump!methode voor het eerst uitproberen. Met twee groepjes van 6 vrouwen gingen we twee uur lang nieuwsgierig aan de slag. En WOW! wat was dit bijzonder! Krachtig, warm, verrassend, verbindend, terug naar de essentie, kwetsbaar. Dit zijn woorden die bij mij opkomen als ik deze ervaring wil beschrijven. Én ik heb heel sterk míjn eigen, unieke kracht als vrouw gevoeld! En die van alle vrouwen in die ruimte. Ieder op haar eigen-wijze.

Als iedere vrouw toch deze support en verbinding met andere vrouwen kan ervaren… Zouden we dan, gezamenlijk en apart, niet hele mooie dingen kunnen doen? Ik zie, door de laagdrempeligheid én de eenvoud, grote mogelijkheden voor Jump!

Nadine

Voor mij is de Jump!Methode iets wat een opening biedt om naar boven te laten komen wat er werkelijk bij me speelt. Ik ervoer het contact binnen de groep als zuiver en waarderend, zo fijn! De energie was voelbaar in verbondenheid Dankzij de ruimte die geboden wordt om echt eerlijk en open op jouw manier te delen wat je wilt delen is er zoveel bij mij intern in werking gesteld, dat is ongelofelijk! Ik ging naar huis met  het gevoel dichter bij mezelf te zijn.

Liefs Vanessa

Door jump heb ik meer inzicht gekregen in welke sprong voor mij nu het meeste verschil kan maken. Meteen gedeeld en mee aan de slag!

Ingeborg

“Zonder enige twijfel en moeite had ik me opgegeven voor één van de eerste JumpStar sessies. Mijn nieuwsgierigheid was niet meer in bedwang te houden: hier moest ik meer van weten. Ik heb vanaf deze eerste JUMP-ervaring een bijzonder gevoel over alles wat ik ben en mee bezig ben.

Het is ongelofelijk om te ervaren hoe snel je je verbonden kunt voelen met vrouwen die je helemaal niet kent. De veiligheid en het vertrouwen binnen de groep geven je alle ruimte om echt jezelf te zijn. Je krijgt vanzelf de nodige warmte en rust om eens bij jezelf te voelen wat er nu echt toe doet.

Een fantastische ervaring, waarvan ik vind dat iedere vrouw in Nederland dit minimaal één keer moet ervaren!”

Sylvia

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: