‘Vuile stinkhoer…’

liefde

Nog nooit van mijn leven heeft iemand me zo genoemd en het was de meest bizarre situatie die je je maar kunt voorstellen. Het was een paar dagen geleden toen ik een dame tegenkwam in haar SUV…

Wat er gebeurde: Ik reed uit een parkeergarage. Boven aankomend, stond daar een grote vrachtwagen die van links kwam, waar een laadzone was. Ik zag dat van rechts een andere vrachtwagen kwam, maar die kon niet verder, omdat er een SUV geparkeerd stond op de rijbaan. Deze blokkeerde de weg voor de vrachtwagen rechts. En omdat de vrachtwagen niet weg kon, moest ik ook wachten. Alles stond klem.

Een paar tellen later komt er een dame op de SUV afgelopen, jogginkje en Uggs aan, beker koffie in haar ene hand, telefoon in haar andere hand en relaxt lopend. Ze stapt in haar auto, neemt een slokje koffie en gaat uitgebreid zitten, doet haar gordel om en lijkt geen enkele haast te hebben om te vertrekken.

Ok, ik doe mijn raampje naar beneden, ik denk ik help haar even, ze heeft het niet gezien. Dus ik wijs naar achter haar in de richting van de vrachtwagen die daar staat te wachten.

Ze opent haar raampje: “JA WAT!?” schreeuwt ze. ‘Uhm, er staat een auto achter je, je blokkeert….’ ‘EN WAT GAAT JOU DAT AAN?’ ‘Huh…?’ Ik ben sprakeloos… Ik wil haar eigenlijk alleen maar even helpen. Komt blijkbaar niet zo over.

Ik probeer het nog één keer: ‘Sorry hoor, we kunnen niet doorrij…’ “EN BEN JIJ VAN DE POLITIE OF ZO? WAAR BEMOEI JE JE MEE, VUILE STINKHOER!?’ En hup, raam dicht en weg is ze.

En ik? Helemaal verbouwereerd, mond vol tanden, met grote verbazing op mijn gezicht… ‘Did this just happen to me??’ Jeetje. Ik maak veel mee, maar dit is wel effe wat anders… Bijna Kerst. Vrede op aarde. Geldt dat ook voor nette dames in een SUV met een kopje koffie om 9 uur ’s ochtends? Blijkbaar niet.

En hoe heerlijk om te merken dat ik niet eens op de gedachte kwam om terug te schelden… Ik was echt te verbouwereerd en overrompeld. En weet je… die 20 seconden betekenen niks in mijn leven waarin gelukkig veel meer ruimte is voor complimenten en positieve bereidheid…

Fijne Kerst allemaal!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: