Over Ineke Hurkmans

Founder van Jump Movement waar inmiddels meer dan 40.000 deelnemers bereikt zijn. Expert in zelforganiserende processen,  veel ervaring met Open Space Technology, World Cafe en andere vormen van large scale interventions. Bevlogen spreker.

Daarnaast echtgenote, moeder, stiefmoeder en oma…

Van oorsprong Brabantse boerendochter; opgegroeid met het idee dat eenvoud wint en dat je met niks ook iets kunt bereiken. Dat heeft me al ver gebracht. Mijn ouders hebben hun leven gewijd aan de boerderij en hun gezin van 4 kinderen. Dat ze nu kunnen genieten van vrije tijd is helemaal hun eigen verdienste.

‘Op dit moment ben ik algemeen directeur in Jump Movement, samen met Marc de Jong Luneau en Joris Hofmans. Onze missie is om iedereen in de wereld in de gelegenheid te stellen om minimaal één keer een Jump te doen. Hoe we dat doen, lees je op onze website en ik schrijf in dit blog over mijn ervaringen.

Mijn achtergrond is in organisatie ontwikkeling. Daar ligt ook de basis en motivatie om de Jump Movement methode te maken; Zelforganiserend, laagdrempelig en eenvoudig en zelfbekrachtigend’.

Meer info is te lezen op de website van Jump Movement

2013-08-07 14.00.38

3 gedachtes over “Over Ineke Hurkmans

  1. Hallo Ineke, ik ben bezig met het schrijven van een boek (bijna klaar). En ik zou het bijzonder gaaf vinden als jij daar een pagina in wil schrijven. Naast de reis die je als ondernemer aflegt (praktisch) is er ook een innerlijke reis met belemmeringen etc. Zou je daaraan mee willen werken? Ik ben benieuwd naar je reactie. Uiteraard moet je naam en website etc.
    Jolanda Wicherson

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s