Over Jump Movement

Verbeteren vraagt om vertrouwen

Moderne management-inzichten zijn unaniem over de grote kracht van zelforganisatie. Steeds meer hedendaagse leiders hebben de visie en het zelfvertrouwen om hun mensen te vertrouwen met het oplossen van problemen en het verbetren van de organisatie. Het Jump Movement programma geeft mensen de kracht en het inzicht om zelf en zelfstandig doelen aan te pakken, onder lichte begeleiding van een Jump Movement programma gecertificeerde adviseur, trainer of coach. Daardoor worden de stappen daadwerkelijk vanuit de mensen zelf gezet en is de beweging sterker en beter verankerd.

Elk vraagstuk
Een Jump Movement programma is in te zetten bij alle veel voorkomende organisatievraagstukken. Dat lukt met deze methode omdat het steeds de intrinsieke motivatie en drang tot bewegen van het individu centraal stelt. Wij geloven dat alle antwoorden die uw organisatie nodig heeft al aanwezig zijn in uw medewerkers en dus in uw organisatie. Daarom leiden onze professionele partners uw mensen op, zodat uw mensen vervolgens zelf het programma kunnen inzetten waar nodig.

Het werkt als volgt:

– U stelt samen met een Certified Jump Movement partner of coach het programma op en richt het op het vraagstuk dat u wilt addresseren.

– Uw Jump Movement partner leidt een aantal van uw medewerkers op als Jumpstarters.

– Deze Jumpstarters organiseren groepsgesprekken (6 deelnemers). Dit gesprek duurt 2 uur; we noemen het een Jumpgesprek.

– Na het Jumpgesprek volgt elke deelnemer een 12 weken durend impuls systeem. Dit betekent dat deelnemers via sms of mail voorzien worden van wekelijkse impulsen, die hen helpen om hun doel te bereiken.

– Alle beweging is gedurende die 12 weken te volgen via management informatie.

– Na deze periode is een deelnemer in staat zelfstandig zijn of haar beweging uit te bouwen; het resultaat is geborgd en de verbetering is blijvend.

Meerwaarde
Trainen en ontwikkelen binnen de organisatie is vaak duur, ingewikkeld en tijd-intensief. Vaak beklijven leerprocessen en resultaten slecht, doordat men na een training al snel weer over gaat tot de orde van de dag. Jump Movement is onderdeel van de dagelijkse gang van zaken in uw organisatie. Medewerkers faciliteren hun collega’s. Zo worden capaciteiten en kwaliteiten geborgd binnen de organisatie. De  deelnemer is enerzijds zelfstandig gedurende twaalf weken bezig met zijn of haar doelstelling. Anderzijds belast de methode het dagelijkse werkproces niet of nauwelijks.  Op deze manier leren wordt door didactische experts gezien als een ideale manier om blijvende veranderingen in het doen en laten van mensen te bewerkstelligen.De methode kost een fractie van reguliere verandermethodes, en leidt sneller tot meer meetbaar resultaat.

De volgende stap is een Jump
Als u meer wilt weten over Jump Movement en de vele voordelen voor uw praktijk, is er eigenlijk maar één manier: waag de sprong en doe een Jump!  Bel met Ineke Hurkmans (+31 6 23 45 13 08) of Marc de Jong Luneau (+31 6 48 61 06 33) voor een afspraak.

Meer informatie is te vinden op de site van Jump Movement

Een gedachte over “Over Jump Movement

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s