Jump Movement maakt Pindakaas

Afbeelding

Vorige week zat ik met Rudy van Beurden gezellig te lunchen, toen hij me vroeg om nog eens te vertellen hoe Jump Movement als bedrijf precies werkt.

Ik praat graag vanuit metaforen, dus ik zei: ‘Jump Movement is eigenlijk de leverancier van pindakaas’…

Hij keek me vragend aan en ik ging verder: ‘Als je de vergelijking maakt met pindakaas, dan zijn wij de makers van de pindakaas. We leveren deze aan winkeliers en die zetten hem in het schap. Ze prijzen hem en maken er reclame voor en de klanten komen om te kopen’.

De pindakaas is de Jump Methode. Altijd hetzelfde recept, de vertrouwde 7 stappen die doorlopen worden en altijd met het 12 weken durend impulsprogramma via sms of mail. Altijd met een Jumpstarter en altijd met het klokje waarmee de antwoordtijd per deelnemer per stap wordt bijgehouden.

Voor de winkeliers die ‘op de kleintjes willen letten’, hebben we de standaard pindakaas. Het recept rechttoe-rechtaan. Goeie prijs voor hen en een goeie prijs voor hun klant. Gewoon standaard. Dat is het het Jump Movement programma waarbij we de gesprekken combineren met standaard persoonlijke impulsen via sms of mail. Met een paar keuzes die ook standaard aangeboden worden. Hier draait het vooral om trajecten met als uitgangspunt persoonlijke ontwikkeling. Deze worden begeleid door onze Certified Coaches.

Sommige winkeliers hebben de mogelijkheid om verzoekjes te doen; ze willen misschien de pindakaas met nootjes, of juist zonder nootjes. Of ze willen pecan nootjes in plaats van pinda’s. Dat zijn de Certified Partners die we hebben. Zij investeren om certified te worden en daarmee hebben ze recht op maatwerk. Met of zonder nootjes. Terwijl de pindakaas natuurlijk altijd dezelfde is. Zij zijn de professionals die met organisaties werken, waarbij organisatie ontwikkeling het belangrijkste uitgangspunt is.

En voor bijzondere situaties maken we bijzondere pindakaas met een bijzondere prijs; onze maatschappelijke projecten krijgen speciale aandacht en daar hanteren we dus ook maatschappelijke prijzen.

Ik kreeg lol in het vertellen vanuit pindakaas. En wat stond er een paar dagen later bij mij voor de deur? Dit bedankje van Rudy… hoe blij kan iemand van pindakaas worden…

Inmiddels hebben we ruim 110 winkeliers die op de een of andere manier onze pindakaas aan de man brengen. Wil jij meer weten over onze hoe je met onze pindakaas kunt werken in jouw winkel? Klik dan even op onze site! Of bel me voor meer info.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s