Mijn kind gaat naar de kleuterschool…

meisje naar school

Het is januari 1994. Ik sluit de deur van de kleuterschool achter me. En ik kan alleen maar huilen… Mijn kleine meisje gaat naar school. Haar eerste dag op de kleuterschool. En een of andere (heus wel lieve) juf zal voor haar gaan zorgen. Haar onder haar hoede nemen. En ik moet er op vertrouwen dat het goed gaat.

Zo voelde ik me afgelopen week ook weer. Een mijlpaal in de geschiedenis van Jump. Mijn Jump weer een stukje verder loslaten…

Inmiddels is onze Certified Partnergroep 37 mensen groot. Allemaal mensen die vanuit een sterke verbinding met de methode besloten hebben om deze in te zetten en in te bedden binnen hun eigen praktijk. In meer of mindere mate doen ze dat al. En er groeide in de groep een sterk verlangen om het voluit uit te kunnen dragen. Tot nu toe was ik de enige, als ‘moeder van de methode’ die grotere groepen liet kennismaken met de Jump methode. Met groepen, soms wel tot 1200 tegelijk een Jump doen is echt een feest. En het is iets groots, niet zomaar wat. Net als een kind baren en opvoeden…

En het werd tijd om los te laten.

We planden een paar trainingsdagen en ik loodste 8 van onze partners door een mooie voorbereidingsdag met als ‘toetje’ een heus publiek om te oefenen.

En wat een passie, wat een verbinding, wat een bereidheid om de connectie te maken met Jump zag ik van ze. Stuk voor stuk, allemaal van binnenuit, vanuit een eigen belangrijk momentum in hun leven maken ze de connectie. Omdat Jump gemaakt is van binnen naar buiten, in het Nu. En dat heb ik van alle acht gevoeld. Stuk voor stuk. En ik voel dat mijn kind op de kleuterschool zit. En dat ze 8 bijzonder mooie en lieve juffen en meesters heeft die haar helpen verder te groeien.

En ik weet dat er nog velen staan te popelen om dit ook te kunnen doen. En iedereen komt aan de beurt!

Lieve Peter, Rob, Maud, Ira, Alet, Els, Berry en Solita… geniet van dit kind. Zie haar potentieel en heb het lief vanuit je hart. En groei met haar mee.

www.jumpmovement.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s