We schaffen per direct de wandelgangen af!

wandelgangen

 

Ik sprak vandaag iemand die een opmerking kreeg van een manager welke de volgende woorden sprak: ‘We schaffen per direct de wandelgangen af!’

Ik vond het hilarisch…! Wat een geweldige opmerking. Terwijl ik juist denk: ‘Doe je teamvergadering in de wandelgangen!’ Want, wat gebeurd er in de wandelgangen…? Daar wordt juist verteld waar het over gaat, daar spreken mensen zich uit, daar zijn ze juist eerlijk. Net als bij het koffie apparaat en soms in de kantine. Daar is de waarheid…

In de wandelgangen, daar is het juist te doen!

En hoe kun je nu die energie van de wandelgangen benutten? Hoe kun je nu juist ervoor zorgen dat medewerkers zich zo vrij en onbekommerd opstellen en uitspreken… Dat is een issue waar veel managers en directeuren hun hoofd over breken.

Ik zeg: doe het Jump Programma. Omdat daar juist een ‘wandelgangen-sfeer’ ontstaat. Iedereen is in een vrije ruimte, voelt zich veilig, gezien en gewaardeerd, spreekt zich uit. En de veiligheid ontstaat juist omdat er geen oordeel is en omdat er geen advies wordt gegeven. Beyond de wandelgangen…

Een wandelgang zonder interpretaties en oordeel… gaaf toch? Probeer het eens uit, je organisatie zal er wel bij varen!

Klik hier voor meer info!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: