Ode aan Twisk…

Twisk; wie heeft er nog nooit van gehoord?? Ik nog niet voor februari van dit jaar. Per toeval kwam ik er terecht omdat ik met mijn nieuwe zakenpartners een paar dagen de hei op wilde om alle plannen uit te werken die we in ons hoofd hadden.

Dus, op naar Moeders Erf… Oftewel een heel leuk huis in de achtertuin van Anna Buisman. Een prachtig plekje, mooi gebouwd, heel veel licht… eigenlijk een soort loft in de weilanden. We konden aan het werk en binnen 3 dagen was het hele plan rond…

En deze week ben ik er weer. Nu met mijn lief! We hebben een weekje vrijgenomen en het plan is om eens heerlijk uit te rusten. Dat heeft me in het begin wat moeite gekost; het afkicken van een lange, drukke tijd duurde ietsje langer dan ik dacht. Pas na een dag of 4 voelde ik de ontspanning meer en meer. En kon ik gaan genieten…

Ik wil jullie dit plekje niet onthouden. In een zeer idyllisch dorpje met bijzonder mooie huisjes en boerderijen staat Moeders Erf. Het huisje past helemaal in de sfeer van het gebied, de bollenvelden, de pasgemaaide grasvelden, de stroomtram van Medemblik naar Hoorn. En overal watertjes, slootjes en kleine plasjes. Veel groen, veel lucht en veel windmolens… want dat gaat natuurlijk heel goed samen met de lucht.

Als je eens zin hebt in een weekje rust… check Moeders Erf in Twisk. Je zult er genieten.

Check deze link voor meer info…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: